fbpx
vineri, mai 24, 2024
spot_img
More

  Testul răbdării și al empatiei continuă în 2021

  Vă mai amintiți cum a început totul? 16 martie 2020. Pentru mulți dintre noi s-a transformat în prima zi dintr-o nouă viață. O nouă ordine. “Spală-te pe mâini, poartă masca, nu ieși afară din casă” spuneau toate canalele de informare. 

  Am început să ne cronometrăm zilele, apoi orele, apoi minutele. Primăvara își intra în drepturi. Noi eram doar spectatorii ei din spatele unei ferestre, sperând că mâine totul va fi din nou ca înainte. Și apoi poimâine. Și apoi săptămâna viitoare. 

   8.760 de ore. Atât s-a scurs de când lumea s-a schimbat. 

  Noi ne-am schimbat. 8.760 de ore în care ne-am întrebat dacă vom mai trăi acea “normalitate” de care ne este dor. Tânjind să îi îmbrățișăm din nou pe cei dragi, încercăm să construim planuri de viitor. Am pus bicicleta în cui, am șters adidașii de praf și am așteptat. 

  Situația declanșată de acest virus a dus la o izolare care ne-a rupt din mediul nostru, din rutina noastră zilnică, din tot ceea ce pentru noi însemna o viață normală. Dacă este ceva ce am învățat în această pandemie este răbdarea. Cu sau fără voia noastră această lecție ne-a fost predată și singura opțiune a fost să dăm testul. 

  Și totuși, 2021 a adus o speranță. Se anunță curse, se anulează curse, un dans al speranței la care luăm parte zi de zi. 

  Se spune că în mers se găsesc răspunsurile la toate întrebările.

  Humans Walkathon este o călătorie remote a fiecăruia dintre noi. Pas cu pas, cu răbdare, ne construim drumul înapoi către lume. Dar nu putem doar să așteptăm. 

  Pe 19 martie se dă startul acestui marș al solidarității și povestea lui o vom scrie împreună. Pentru noi și nu numai.  

  În Asociația Autism Voice sunt 400 de copii pe care viața i-a izolat nu doar în pandemie. În spatele unui zid gros, numit autism, acești micuți străbat un drum lung spre normalitate. Fiecare taxă de participare la Humans Walkathon se va transforma în ore de terapie pentru acești mici luptători. 

  Sperăm ca pașii tăi să se unească cu ai noștri și să facem o schimbare împreună.

  Detaliile și înscrieri aici: https://bit.ly/Humans_walkathon.

  Contact: beatrice@ultraraceromania.ro

  Link inscrieri Humans Walkathon: https://bit.ly/Humans_Walkathon

  Link FB Event Humans Walkathon: https://bit.ly/Humans_walkathon.

  Beatrice Ionescu
  Beatrice Ionescuhttps://www.strava.com/athletes/14703908
  Jumătate de inimă aparține copiilor din Autism Voice. Jumătate e dedicată Ultra Race România. Fost om de bancă, fundraiser dedicat, problem-solver, yoga shoshin. Mereu începătoare în ceva.

  Recente

  RECOMANDĂRI

  spot_img

  Abonare la newsletter

  Intră în clubul SportID. Te așteaptă noutăți, oferte și multe surprize.