fbpx
vineri, mai 24, 2024
spot_img
More

  NORDICA HF – “LOOK MOM, NO HANDS!”

  Când vorbim de schi, la fel ca în cazul alergării, diferența dintre o zi întreagă petrecută pe pârtie cu zâmbetul pe buze și o serie de coborâri neplăcute este făcută de ce ai în picioare. Clăparii, putem argumenta, sunt factorul principal de confort și protecție, motiv pentru care alegerea lor corectă este foarte importantă.

  La fel de importantă ca ușurința cu care pot fi încălțați și descălțați sau doar slăbiți pentru câteva minute de pauză între coborâri – mai multe catarame, mai multă siguranță, mai greu de închis și desfăcut.

  Intră în scenă Nordica, unul dintre cei mai apreciați producători în domeniul sporturilor de iarnă, cu o idee veche, revizuită cu tehnologii moderne.

  CONCEPTUL “HANDS FREE”

  Nordica HF se bazează pe tehnologia rear-entry, cândva extrem de populară printre producătorii de clăpari, dar abandonată de-a lungul timpului din cauza limitărilor asupra performanței.

  Este readusă în actualitate cu ajutorul sistemului HF WONDER LOCK, ce permite închiderea și deschiderea clăparilor cu ajutorul bețelor. Wonder LOCK oferă, de asemenea și o deschidere de 40 de grade a clăparilor, pentru o introducere foarte ușoară a piciorului, cu 35% mai mare decât la clăparii obișnuiți.

  Că tot veni vorba de picior, vârful de gamă HEAT vine cu tehnologia Therm-IC, care oferă posibilitatea încălzirii ciorapului interior. 

  La exterior, talpa GripWalk oferă stabilitate și siguranță maxime în afara pârtiei, în timp ce carcasa exterioară poate fi construită cu ajutorul tehnologiei InfraRed, ce oferă posibilitatea de termoformare și elimină astfel apariția punctelor de presiune.

  Gama HF, care cuprinde și modele pentru femei, poate fi văzută și testată în magazinele SportGuru din București (Unirii), Cluj-Napoca și Brașov.

  Recente

  RECOMANDĂRI

  spot_img

  Abonare la newsletter

  Intră în clubul SportID. Te așteaptă noutăți, oferte și multe surprize.