fbpx
vineri, mai 24, 2024
spot_img
More

  MUZICA NU SE ASCULTĂ, SE SIMTE

  Să alergi sau să faci sport pe ritmurile preferate este una dintre cele mai frumoase senzații pe care le poți trăi. Totul până în momentul în care perechea de căști se umple de transpirație și transformă întreaga experiență într-un chin lent și aparent interminabil. Sigur, poți încerca o pereche de căști on ear, dar asta nu va face decât să schimbe un chin cu altul, pentru că oricât de ușoare ar fi căștile alese după o vreme de efort se vor simți grele și inconfortabile.

  Dar dacă ar exista o metodă prin care nu ai asculta muzica prin ureche, ci ai simți-o prin oasele capului? Aici intră în scenă căștile AfterShokz. Ce le face atât de speciale?

  În primul rând tehnologia brevetată bone conduction, care permite, la propriu, să simți muzica prin oase. Deși căștile se așază pe pavilionul urechii, ele nu intră în ureche. Spre deosebire de căștile tradiționale care utilizează difuzoare pentru a transmite sunetul, AfterShokz utilizează traductoare ce trimit mini vibrații prin pomeți și transmit sunet direct urechii interne, ocolind timpanul.

  Pe lângă faptul că oferă un confort sporit, cu ele poți fi sigur că vei auzi împrejurimile în timp ce asculți muzică sau un podcast, ceea ce asigură și un plus de siguranță.

  Și vei putea face asta până la 8 ore, dacă te țin picioarele, pentru că atât ține bateria modelului Aeropex, care are și o clasificare impermeabilă IP67, ceea ce înseamnă că sunt complet rezistente la transpirație sau apă. Iar o alertă de detectare a umidității asigură o încărcare sigură când ajungi acasă după un antrenament în ploaie. 

  Întreaga gamă Aftershokz poate fi încercată și achiziționată din magazinele SportGuru.

  Răzvan Lupu
  Răzvan Lupuhttps://sportid.ro/
  Dependent de sport de la vârsta de 4 ani. Practicant de înot de performanță până la 20 de ani. Acum, sportiv amator de ocazie (rară). Mereu hotărât că ”iarna asta învăț să schiez”.

  Recente

  RECOMANDĂRI

  spot_img

  Abonare la newsletter

  Intră în clubul SportID. Te așteaptă noutăți, oferte și multe surprize.