fbpx
miercuri, iulie 17, 2024
spot_img
More

  #goldnumber experiences – Transfier

  Transfier nu e un simplu triatlon pe Transfăgărășan, e o competiție de unde te întorci mai apropiat de tine, indiferent dacă l-ai terminat fluierând sau târându-te pe scările de la linia de sosire. Cum e însă participarea la Transfier, atunci când porți un număr de aur?

  Continuăm seria începută la Carpathia Trails aici, cu povestea unui număr unic care a câștigat prin tragere la sorți înscriere nominală pe viață la Transfier individual și produse de la Goldnutrition România.

  El este Andrei Stingaciu și de acum el va fi alături de Transfier an de an, pentru a fi modelul nepoților și strănepoților lui. Deși are un trecut sedentar, Andrei s-a apucat de triatlon odată cu nașterea fiului său, din dorința de a fi un exemplu pentru el. 

  “Am început treptat cu alergarea și înotul, iar acum 2 ani mi-am achiziționat o cursieră cu care merg la serviciu. Următorul pas a fost evident sa îmi încerc mentalul la un triatlon și nu oricare, Transfier????” – ne povestește Andrei.

  Totuși, de ce Transfier și nu alt triatlon?

  “Am văzut imagini de anul trecut și am considerat că este un moment bun să îmi stabilesc la începutul acestui an un obiectiv aproape imposibil de realizat. Într-un moment de inconștiență, m-am înscris la cursa olimpică (1,5 km înot/40 km bicicletă/10 km alergare), am obținut licența pentru o zi și am început antrenamentul, mai mult sau mai puțin.

  Transfier a însemnat emoție înainte de start, panică în apă (înotând pentru prima oară în apă deschisă), dorința de a nu se termina traseul de bicicletă și agonie la proba de alergare. Și, nu în ultimul rând, ocazia de a-mi testa limitele.” 

  Participarea cu un număr de aur a fost deosebită, dat fiind că ceilalți concurenți îl felicitau și îl încurajau pe parcursul probelor de bicicletă și alergare. 

  Cum ai caracteriza Transfier printr-un singur cuvânt?

  “Determinare”

  Ce i-ai spune cuiva care nu a făcut niciodată un triatlon?

  “Sunt trăiri care nu pot fi verbalizate; dacă are minimul de înțelegere despre cele 3 sporturi, singura luptă rămâne cu el însuși. Înscrie-te, antrenează-te și pregătește-ți mintea pentru a-l vedea la sfârșitul cursei pe Prometeu.” 

  Dacă la proba olimpică de anul acesta obiectivul a fost să-l termine, la half-ul de anul viitor Andrei este determinat să se poziționeze în prima jumătate a clasamentului.

  Așadar, în 2024 numărul de aur va ataca 1,9 km înot, 90 km de bicicletă până sus la Bâlea și înapoi, și va încheia glorios cu 21 de km+390 de trepte până la statuia Omului de Fier. Andrei, îți dorim succes!

  Credit foto: Fisheye, Marius Anton, Roxana Siboiu, Alexia Aștilean

  Recente

  RECOMANDĂRI

  spot_img

  Abonare la newsletter

  Intră în clubul SportID. Te așteaptă noutăți, oferte și multe surprize.