fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img
More

  #CLUBBING – BUCHAREST SPORT CLUB, FAMILIA CARE SE ANTRENEAZĂ ÎMPREUNĂ, ZÂMBEȘTE ÎMPREUNĂ

  Multe cluburi sportive promit performanță, profesionalism și dotări la cel mai înalt nivel. Foarte puține sunt locuri unde te duci cu zâmbetul pe buze. Locuri unde știi că odată ajuns acolo, vei zâmbi și mai tare și te vei simți ca într-o familie extinsă. Un astfel de loc este Bucharest Sport Club, BSC pe scurt, un club înființat în 2004 și care a ajuns printre cele mai apreciate din țară. Și nu este greu să-ți dai seama de ce: o echipă bine închegată de profesioniști reușește să scoată maximum de performanță din sportivi, totul într-o atmosferă relaxată, bazată pe încredere și dorința de dezvoltare armonioasă. 

  SPORT CU ZÂMBETUL PE BUZE!

  ”În 2004 am hotărât împreună cu colegul meu, Liviu Vlăsceanu, să oferim o altă abordare/alternativă la cluburile de stat. Am fost printre primele cluburi private de la acea vreme.” Încă de la început, Marius Grigore și colegul său au avut un principiu de la care nu au vrut să se abată: ”Sport cu zâmbetul pe buze! Echipa înseamnă puțin mai mult, familie. Este un risc asumat, în familie este locul unde ai curajul să te comporți relaxat, liber, este locul unde comunicarea este factorul principal.”

  BSC ESTE ALTFEL, AU O AURĂ MIȘTO

  Familia Bucharest Sport Club este una diversă și foarte unită: ”Activitatea sportivă la noi începe de la doi anișori. Apoi ei cresc, noi întinerim și am ajuns la momentul în care sportivii noștri ajung să facă performanță și la 22 de ani. Se pot înscrie doar cei care vor să facă mișcare cu zâmbetul pe buze! Lăsând gluma la o parte, se poate înscrie oricine. Ne dorim să avem membrii care să aibă aceleași valori ca și noi. În primul rând, nu performanță în orice condiții! Ar fi mai ușor pentru toată lumea dacă am ține cont toți (părinți, antrenori, sportivi). Le oferim șansa de a descoperi o echipă altfel. De multe ori, oameni din sport mi-au spus că BSC este altfel, au o aură mișto!”

  Aurei i se adaugă și o echipă de antrenori dedicați vocației și locații unde activitatea sportivă se poate desfășura în deplină siguranță: ”Avem colaborări cu patru locații. Pentru a putea gestiona o piramidă de performanță, baza de selecție este extrem de importantă. Pornim cu activitățile acvatice în locațiile Bery Spa, apoi pe măsură ce cresc, ei vin către locațiile care oferă posibilitatea de pre-performanță și performanță – Complexul Național Lia Manoliu și bazinul Clubului Sportiv Olimpia.”

  O SĂ VĂ SPUN CÂND REUȘIM SĂ AJUNGEM LA OLIMPIADĂ

  Din staff-ul tehnic fac parte cinci instructori de înot, cinci antrenori de înot, un antrenor de triatlon, trei antrenori de dans/gimnastică/acro-dance, un antrenori de înot sincron, un medic nutriționist, un psiholog, un preparator fizic/kinetoterapeut și un endocrinolog. O echipă foarte complexă și completă pentru un club privat din România. Dar una care dă rezultate.

  Astăzi, BSC este unul dintre cele mai mari cluburi private din țară și unul dintre cele cu rezultate la fiecare competiție: ”Nu vreau să vorbesc de rezultatul cel mai bun, o să vă spun când vom reuși să ajungem la Olimpiadă. Momentan suntem pe drumul acela. Avem multiplii campioni naționali, recorduri naționale, campioni internaționali, campioni balcanici, finală europeană, calificări la Universiadă.”

  Răzvan Lupu
  Răzvan Lupuhttps://sportid.ro/
  Dependent de sport de la vârsta de 4 ani. Practicant de înot de performanță până la 20 de ani. Acum, sportiv amator de ocazie (rară). Mereu hotărât că ”iarna asta învăț să schiez”.

  Recente

  RECOMANDĂRI

  spot_img

  Abonare la newsletter

  Intră în clubul SportID. Te așteaptă noutăți, oferte și multe surprize.